Behandelingen tegen huidproblemen, moedervlekken en overmatige beharing

moedervlekIk de laatste jaren een aantal behandelingen gehad. Deze behandelingen zijn allemaal heel positief bevallen en vandaar wil ik jullie er graag over inlichten. Ik was voor de behandelingen heel onzeker over mijn uiterlijk. Ik had alle middeltjes en manieren al geprobeerd om van die onzekerheid af te komen maar dat was allemaal ter vergeefs. Na goed onderzoek te hebben gedaan op internet kwam ik bij enkele sites waar ze goede behandelingen voorstelde. Ik heb toen een behandeling genomen tegen een moedervlek op mijn buik, definitief ontharen van mijn benen en een huidbehandeling tegen acne.

Moedervlek

Ik heb sinds mijn geboorte een grote moedervlek op mijn buik gehad. Hij was zo groot dat ik me ervoor schaamde. Zwemmen deed ik niet graag omdat iedereen de moedervlek dan kon zien. Ik probeerde het altijd zo goed mogelijk te verbergen. Jammer, want ik heb altijd heel veel van zwemmen gehouden. Een jaar geleden kwam ik een blog tegen waar een meisje vertelde over een behandeling die haar van haar moedervlek had afgeholpen. Ik ben meteen meer informatie over deze behandeling gaan zoeken en ben toen op een site uitgekomen die een behandeling aanbood die precies bij mijn probeem paste. De behandeling is zeker een aanrader. Het verliep vlekkeloos en ik kan nu weer zwemmen zonder onzeker te hoeven zijn over mijn moedervlek.

Huidbehandeling Acne

Ik had een lichte vorm van acne, vooral op mijn wangen. Ik had al allerlei verschillende soorten crèmepjes geprobeerd en verschillende andere behandelingen gehad. Het zal allemaal niet mee. Ik voelde me onzeker en lelijk. Ik probeerde met bijna geen verwachtingen deze behandeling omdat ik dacht dat het me toch wel weer teleur zou stellen maar deze keer werkte het wel! De behandeling deed helemaal geen pijn en mijn huid hoefde na de behandeling niet eens te genezen. Als jij ook last hebt van acne raad ik je deze behandeling zeker aan!

Definitief ontharen benen

Ik heb toen ik mijn moedervlek liet verwijderen meteen mijn benen laten ontharen. Hier was ik niet onzeker over alleen was het heel vervelend dit steeds te moeten scheren en harsen. Vooral nu ik het strand weer op kon zonder me te hoeven schamen voor mijn moedervlek wilde ik ook heel mijn lichaam summerproof hebben. Dit is ook heel positief verlopen. Na een aantal behandelingen was ik van mijn haren af en dit zonder enige huidbeschadiging. Ik moet wel toegeven dat de behandelingen soms wel een beetje vervelend kunnen aanvoelen. Maar dat was het zeker waard.