Trucjes om buikvet kwijt te raken

afvallenBuikvet is de vijand van een mager uitziende lichaam. Zelfs die mannen en vrouwen die uren en uren per week in de sportschol te vinden zijn. Zijn op zoek naar manieren om het vet te verbranden rond hun buik, omdat dat nog het enige plekje is waar overtollig vet te vinden is.

Hier zijn een paar manieren die jouw helpen om van je buikvet af te komen.

Drink meer water. De meesten van ons hebben zijn zich er niet van bewust dat we te weinig water drinken. Water helpt bij het regelen van je interne functies en om de honger te reguleren. 8 glazen water per dag, als minimum, is een goede vuistregel.

Tegenwoordig hebben de meeste mensen toch met een hoop stress te maken. Dit kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken, zoals werk, financiële crisis, overlijden van een naast familielid, gezinsproblemen enz.

Stress leidt tot een state of mind die je bijdraagt aan ongezond eetgedrag, en het resultaat is een toename van het buikvet. Dus probeer stress te overwinnen door bepaalde momenten van ontspanning in te bouwen, zoals meditatie, lezen of yoga.

Chili pepers, cayennepeper en andere pittige eten, is aangetoond dat ze nog 2 uur na opeten calorieën verbranden voor het uur of twee nadat ze zijn opgegeten. Zij doen dit door je metabolisme in rust te verhogen, ideaal voor het wegbranden van die hardnekkige buik vet.

We allemaal de neiging om te denken dat het verliezen van vet te doen is door van loopband of fiets gebruik te maken. Hoewel 45 minuten cardio per dag is een geweldige manier om gewicht te verliezen en het verbeteren van je gezondheid, is het niet de beste manier om buikvet te verbranden.

Maak lichaamsbeweging een regelmatige gewoonte, maar verzin hier wel variatie in. Anders raakt je lichaam eraan gewend en zal je minder vet verliezen. Een combinatie van cardio en krachttraining werkt vaak erg goed.

Wit vlees – Als je een mooie platte buik wilt waarbij je spieren te zien zijn, dan vormt een eiwit essentieel van je voeding. Vooral roodvlees zal tegen je werken in je poging om van je buikvet af te komen.

Kip en vis (bij voorkeur gegrild of gestoomd) zal je van veel eiwit voorzien en slechts van een fractie vet.

Weet je dat voedsel is dat vetten verbrand? Dit zijn de negatieve calorie voedsel zoals komkommers en tomaten. Ons lichaam besteed veel meer calorieën bij het verteren deze voedingsmiddelen dan wat ze daadwerkelijk bevatten. Dus, maak voedingsmiddelen, zoals eieren, appels, magere melk, komkommers en tomaten een onderdeel van je dagelijks dieet om gewicht te verliezen.